SINDIKAT TELEKOMA " SRBIJA"
SEKRETARIJAT BEOGRAD, KOSOVSKA 10/III
tel. 32-31-447, 32-10-348, faks 32-30-564
Broj: 320/2
Datum: 13.03.2003.

VAŽNO!

Članovima Izvršnog odbora

Poštovani,

Sednica Izvršnog odbora, koja je zakazana za 18.03.2003. godine, zbog novonastale situacije, otežanih uslova u komunikaciji i samom dolasku na sedincu, odlaže se na neodređeno vreme.

S obzirom da je za 20.03.2003. godine, zakazano osnivanje Konfederacije sindikata Srbije, shodno tome se u vezi 1. tačke dnevnog reda planirane sednice (odluka o učešću Sindikata Telekoma "Srbija" u osnivanju Konfederacije sindikata Srbije) zahteva hitno izjašnjavanje dostavljamo Vam predlog odluke i ukoliko ste saglasni sa istom date svoju saglasnost potpisom predsednika SO.

Molimo Vas da istu dostavite na faks Sekretarijata ili e-mail sintel@eunet.yu, najkasnije 18.03.2003. godine, do 13 sati.

Ostale tačke predloćenog dnevnog reda biće razmatrane na sednici IO kada se za to steknu uslovi.
        O novom terminu održavanja sednice bićete blagovremeno obavešteni.

Molimo Vas da članstvo Sindikata Telekoma "Srbija" uputite da se ponaša u skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja.

Hvala na razumevanju uz srdačan pozdrav,

Predsednik
Izvršnog odbora Sindikata