TELEKOM SRBIJA
PREDUZEĆE ZA TELEKOMUNIKACIJE A.D.
KABINET ZAMENIKA GENERALNOG DIREKTORA
Datum: 12.09.2002.
Br:

SVIM DIREKCIJAMA U GENERALNOJ DIREKCIJI

SVIM TERITORIJALNIM DIREKCIJAMA

U vezi sa pismom Odbora Sindikalne organizacije Jagodina od 02.09.2002. i prijavom radnika iz Jagodine zbog nepoštovanja rokova isporuke opreme koja je propisana Pravilnikom o zaštiti na radu kao i zbog neodgovarajućeg kvaliteta same opreme. Pored date prijave, radnici izražavaju spremnost da stupe u obustavu rada što bi moglo da izazove štetu sa ekonomskog aspekta i da naruši ugled Preduzeća. Iz tog razloga Generalni direktor i Zamenik generalnog direktora izdaju sledeći Radni nalog:

Tačka 1

Obavezuje se direkcija za logistiku da garantuje pravilno vođenje isporuke materijala i opreme na teritoriji.

Tačka 2

Obavezuje se Direkcija za logistiku da garantuje da su isporučeni materijal i oprema usklađeni sa specifikacijama utvrđenih Komisijom.

Tačka 3

Direkcija za logistiku se obavezuje da jednom mesečno informiše Generalnog direktora, Zamenika generalnog direktora i Direkciju za personal i organizaciju u vezi sa tokom isporuke.

Tačka 4

Obavezuju se operativne Teritorijalne direkcije da jednom mesečno informišu teritorijalne direkcije za personal i organizaciju o toku isporuka opreme radnicima i o eventualnim problemima neusaglašenosti.

Tačka 4

Obavezuju se Teritorijalne direkcije za personal i organizaciju da dostavljaju Direkciji za personal i organizaciju mesečni pregled za teritoriju u njihovoj nadležnosti.

Obavezuje se Direkcija za personal i organizaciju da jednom mesečno dostavlja Generalnom direktoru, Zameniku generalnog direktora i Direkciju za logistiku, informaciju o ukupnom toku aktivnosti.

Tačka 5

Ovaj Radni nalog stupa na snagu danom donošenja.

Zamenik generalnog direktora
Telekom Srbija a.d.