www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

29.10.2007.

U četvrtak 25.oktobra, našu izvršnu jedinicu Smederevo, posetila je delegacija vodećih ljudi iz Sindikata Telekoma ''Srbija''.

     U gostima su nam bili predsednik sindikata Telekoma ''Srbija'' Miroslav Joksimović, generalni sekretar sindikata Zoran Vićentić i predsednik konfederacije slobodnih sindikata Ivica Cvetanović.

     Na sastanku organizovanom u prostorijama pristupne mreže ( u ''staroj pošti''), zaposleni su bili informisani o raznim aktivnostima sindikata i o aktuelnim dešavanjima u preduzeću.Takođe su izneti planovi za buduće sindikalno delovanje u godini koja nas očekuje, borba za upis akcija, liberalizacija tržišta, delovanje u vezi pregovora oko budžeta za 2008. godinu, dobrovoljno napuštanje preduzeća i drugo.

    Ova delegacija je u prisutnim kolegama imala dobre sagovornike, pa se čini da je sastanak bio jako koristan u informativnom smislu, a takođe i konstruktivan obostrano jer su u pitanjima koje su zaposleni postavljali, naši sindikalci prepoznali smernice za deo budućeg delovanja.

    Sindikalni odbor Smederevo se u ime članova zahvaljuje delegaciji na poseti, a po pozitivnim reakcijama prisutnih kolega stiče se utisak da ovakve susrete treba češće organizovati.

    Podržavajući takve ideje već upućujemo poziv za naredni susret.

SO Smederevo