www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

28.03.2008.

Nastavljeno drsko, od nepoznatih počinioca isecanje tt kablova velikih kapaciteta
Novo razbijanje tt okna i krađa na Novom Beogradu

Preduzeće za telekomunikacije “Telekom Srbija” a.d. obaveštava javnost da je tokom vikenda(početkom marta) došlo do novog vandalskog čina, odnosno, razbijanja tt okna i krađe telekomunikacione infrastrukture. Ovog puta to se dogodilo na Novom Beogradu, u Bloku 23, blizu ELP pumpe. Krajnje drsko, nepoznati počinioci su isekli tt kablove velikog kapaciteta, i to dva pretplatnička i jedan spojni, zbog čega je bez telefonskih veza ostalo 1686 privatnih i poslovnih korisnika. Ne treba posebno naglašavati da je ovim vandalizmom napravljena ogromna materijalna šteta i našim korisnicima i Kompaniji.

Odmah po prijavi incidenta stručne ekipe „Telekoma Srbija“ su izašle na teren, i, po utvrđivanju obima štete, krenule sa otklanjanjem smetnji.

Prema prvim procenama naših tehničkih ekipa, šteta pričinjena ovim divljaštvom je velika, a otklanjanje smetnji je trajalo tokom celog vikenda. Uz izuzetan napor i danonoćni rad naših stručnjaka, svi kvarovi su otklonjeni i sada je potpuno normalizovan telekomunikacioni saobraćaj u ovom delu Beograda.