www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

29.04.2008.

Telekom Crne Gore iznenađen potezom sindikata

Autor/izvor: Mina-business

PODGORICA - Iz uprave su saopštili da zaposleni u Telekomu trenutno imaju značajno veću prosečnu zaradu od one u Crnoj Gori, i da je menadžment predložio njeno povećanje do 26 odsto.

Menadžent Crnogorskog Telekoma (NEX:TECG) iznenađen je što je Sindikat te firme odlučio da internu komunikaciju i pregovore, koji su još u toku, iznese u medije što, kako smatraju, nije u interesu radnika i preduzeća. Iz uprave su saopštili da zaposleni u Crnogorskom Telekomu trenutno imaju značajno veću prosečnu zaradu od one u Crnoj Gori, i da je menadžment predložio njeno povećanje do 26 odsto.

»To će uz ostale benefite koje zaposleni već imaju kao što su letovanja, zimovanja, finasiranje sportskih aktivnosti, školovanje, veliki popusti na kompanijske servise, stambeni krediti i dalje zadržati Crnogorski telekom na mestu jednog od najboljih poslodavca u Crnoj Gori o čemu svedoči i ogromno interesovanje za zaposlenje«, dodaje se u saopštenju

Iz kompanije su saopštili da je njihova ponuda za povećanje zarada poznata zaposlenima, kao i su spremni da nastave pregovore.