www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

01.08.2008.

Tigar iz Pirota koristiće IP telefonski sistem poslednje generacije

U korporaciji Tigar, jednoj od najvećih kompanija na srpskom tržištu, instalirati IP telefonski sistem, koji će olakšati i ubrzati komunikaciju.

„Naš plan je da proširimo proizvodne kapacitete u Pirotu, kao i prodajnu mrežu u Srbiji i drugim zemljama Balkana, i zato nam je neophodno savremeno i pouzdano telekomunikaciono rešenje koje će biti značajna podrška poslovanju.“ rekao je Branislav Mitrović, izvršni direktor za investicije kompanije Tigar.

Osnovni cilj ovog projekta je da obezbedi zaposlenima u Tigar korporaciji savremenu, kvalitetnu i finansijski povoljnu komunikaciju. U tom smislu će biti instalirano 300 IP telefona nove generacije, a deo zaposlenih će dobiti i bežične lokale koji će funkcionisati preko sistema internih baznih stanica.

Svim zaposlenima će sistem govornih poruka (voice mail) biti integrisan sa elektronskom poštom, pa će preslušavanje poruka biti jednostavno s posla, a li i od kuće ili iz inostranstva.

Mobilnost u komunikaciji će biti obezbeđena internim sistemom bežične telefonije, aplikacije će stvoriti uslove za sve popularniji rad od kuće. Moderni IP telefonski sistem će obezbediti konfornu komunikaciju kako u okviru same korporacije ,tako i sa klijentima u zemlji i svetu.