www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

10.09.2008.

PROMOCIJA UDRUŽENJA VLASNIKA AKCIJA ,,TELEKOM SRBIJA’’ad
U SMEDEREVU

U utorak 09.09.2008. god sa početkom u 9.00 časova u Centru za kulturu Smederevo, održano je predavanje na temu ,,Tržište kapitala u Srbiji i poslovanje na Beogradskoj berzi’’. Predavanje je održano u cilju edukacije zaposlenih i bivših zaposlenih u Telekomu, PTTu i Telusu, o načinu trgovine akcijama i neophodnosti udruživanja budućih akcionara Telekoma ad.

Edukacija je održana u organizaciji Sindikata Telekoma "Srbija" i sindikata radnika PTTa. Prisustvovali su zaposleni iz svih reprezentativnih sindikata. Bez obzira na sindikalnu pripadnost, prepoznat je zajednički interes.

Predavanje je održao gospodin Đuro Bajić ispred brokerske kuće PS BROKER iz Beograda. O udruženju vlasnika akcija Telekoma i o budućim planovima, govorio je Bratislav Antanasković predsednik Izvršnog odbora STSa.

Narednih dana će se nastaviti edukacija zaposlenih i bivših zaposlenih u ostalim Izvršnim jedinicama a takođe i rad na promociji udruženja.

Pre Smedereva, predavanja su održana u Vrnjačkoj Banji, Čačku, Kruševcu, Kraljevu, Kragujevcu, Jagodini, Novom Sadu, Nišu, Zaječaru, Kikindi, Zrenjaninu, Subotici, Somboru, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.