01.10.2008.

mt:s - 10 godina poslovanja uz prijatelje

Najveći mobilni operater u Srbiji i regionu, mt:s proslavio je 30. septembra u društvu prijatelja važan jubilej - deset godina poslovanja.

Prisutni na glamuroznoj svečanosti u beogradskom EXPO centru su imali priliku da se dobro zabave uz muzičke nastupe domaće etno grupe Vrelo i glavne atrakcije večeri - popularnog švedskog sastava ABBA Arrival.

Domaćini svečane proslave Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija i Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija obratili su se poslovnim partnerima, biznis korisnicima i drugim zvanicama, zahvalivši im na poverenju koje su ukazali Mobilnoj telefoniji Srbije tokom prvih deset godina postojanja, podsetivši ih na sjajne poslovne uspehe kompanije u Srbiji, Crnoj Gori i BiH u proteklom periodu..

Među brojnim zvanicama bile su i najznačajnije ličnosti iz državnog vrha naše zemlje, predsednik Srbije Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, ministar za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić, predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Svečanoj proslavi su prisustvovali i ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kameron Manter kao i ambasador Republike Grčke Hristos Panagopulos. Među zvanicama našle su se i brojne javne ličnosti, predstavnici vodećih kompanija i medijskih kuća u Srbiji, Miroslav Mišković, Željko Mitrović, Dragan Bjelogrlić, Manojlo Vukotić, Svetozar Cvetković, Milan Beko, Dragan Kapičić, Zoran Cvijanović, Dušan Duda Ivković, Olja Bećković, Predrag Danilović, Katarina Rebrača, Jelena Drakulić-Petrović i drugi.

(MONDO)