www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

12.12.2008.

Ostale fotografijeGradski doček Nove godine

Uprava Grada Beograda organizovala je Gradski doček Nove godine ispred Doma Narodne Skupštine, sa Goranom Bregovićem i „Orkestrom za svadbe i sahrane“, Marijom Šerifović, Anom Stanić, i grupom „Vrelo“. Tu će biti i voditeljke programa Katarina Radivojević i Aleksandra Kajganić. Program će početi od 21 čas, a trajaće do 2 sata i 30 minuta iza ponoći.

„Velika nam je čast da učestvujemo u ovoj velikoj manifestaciji, pogotovo što je program dostojanstven i kvalitetan“, izjavio je Branko Radujko, ispred Telekoma, koji je glavni sponzor Gradskog dočeka Nove godine.

Dragan Đilas je rekao da je ove godine skromniji doček, zbog „situacije u svetu“. Gradska skupština će učestvovati sa 25 miliona dinara, od toga će se jedan deo potrošiti na tehničku opremu, rasvetu, a drugi na Novogodišnje klizalište za decu i mlade, koje će biti postavljeno od 20. decembra do 18. januara 2009. godine u „Ledenom gradu“, na Trgu Nikole Pašića. Radno vreme klizališta je od 9 do 23 časa, a ulaz na klizalište neće se naplaćivati. Honorar izvođača biće ukupno 8 miliona dinara. Za neke neće biti zime i svetske krize u 2009. godini.