www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

06.05.2009.

1.januara 2010. spajaju se T-Com i T-Mobile

Autor/izvor: SEEbiz

ZAGREB - T-Hrvatski Telekom objavljuje da je započeo s pripremama za objedinjavanje T-Coma i T-Mobilea u sklopu reorganizacije koja će "unaprijediti uslugu korisnicima i internu efikasnost".

Uz pretpostavku uspešne reorganizacije i pribavljanja svih potrebnih odobrenja, objedinjavanje dve poslovne jedinice trebalo bi stupiti na snagu 1. januara 2010.

Kako se navodi, predložena reorganizacija deo je T-HT-ovog kontinuiranog opredjeljenja da unapređenjem usluga i poslovnom efikasnošću zadrži vodeću poziciju na tržištu. Krajnji je cilj korisnicima pružiti integriraniji pristup uslugama, korisničkoj službi, proizvodima i marketinškim promocijama. Istovremeno, omogućit će efikasnije upravljanje T-HT-ovim fiksnim i mobilnim poslovanjem.

U sledećih nekoliko meseci T-HT će započeti s usklađivanjem poslovanja T-Coma i T-Mobilea kroz reorganizaciju prodaja, marketinga i korisničkih službi zajedničkoj korisničkoj segmentaciji, odnosno prema rezidencijalnim i poslovnim korisnicima.

Menadžerski timovi "također će biti reorganizirani u cilju unapređivanja efikasnosti te kako bi reflektirali novu poslovnu strukturu".