www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

07.05.2009.

Druženje mt:s korisnika i Novaka Đokovića

Na prvom ATP turniru organizovanom u Srbiji, ”Serbia Open 2009 powered by Telekom Srbija”, kao generalni sponzor ovog prestižnog sportskog događaja, Telekom Srbija je 5. maja, za najsrećnije korisnike Mobilne telefonije Srbije u kampanji ”Otkrijte moj broj”, organizovao specijalno druženje sa našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem.

Novak Đoković je u prijatnoj atmosferi, u okviru teniskog komleksa MGM na Dorćolu, razgovarao i fotografisao se sa najsrećnijim mt:s korisnicima. Tako su otkrili da su mu omiljeni predmeti u osnovnoj školi bili geografija i istorija. Odgovarajući na pitanje koje mesto najviše voli da poseti kada je u Srbiji, Novak je rekao da je to Kopaonik – mesto gde ja napravio prve teniske korake.

Među dobitnicima iz cele Srbije - Smedereva, Bečeja, Novog Sada, Temerina, Čačka, Plandišta, Bajine Bašte, Leskovca, Beograda bilo je najviše osamnaestogodišnjaka, a najmlađi su došli u pratnji roditelja i nisu mogli da sakriju uzbuđenje što vide svog teniskog idola!

Po prvi put kod nas, organizovana je interaktivna kampanja tokom koje su svi korisnici mt:s koji vole sport bili pozvani da pogode Novakov broj mobilnog telefona, koji predstavlja najveći brzinu njegovog servisa, broj godina kada je počeo profesionalno da se bavi tenisom i broj osvojenih titula u karijeri. Druženje mt:s korisnika sa Novakom bila je jedinstvena i uzbudljiva nagrada ove mt:s kampanje koja je pokrenuta u susret prvom ATP turniru u Srbiji. ”SERBIA OPEN 2009 powered by Telekom Srbija”.