www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

19.05.2010.

M:tel lansirao digitalnu televiziju, preko paketa do besplatnih razgovora u mreži
 

Autor/izvor: SEEbiz

 

BANJA LUKA - Kompanija "M:tel" iz Banjaluke, pod sloganom "Otvoreno za sve", predstavila je u utorak nove pakete usluga u okviru kojih korisnicima nudi objedinjene usluge fiksne telefonije, Interneta i digitane televizije - IPTV.

 

Na tržište su lansirani paketi usluga "Open duo", koji sadrži usluge fiksne telefonije i digitalne televizije IPTV, i "Open trio" u okviru kojeg korisnici dobijaju usluge fiksne telefonije, Interneta i IPTV. U slučaju kupovine oba paketa korisnici u okviru jedinstvene pretplate plaćaju sve usluge i dobijaju neograničen obim besplatnih razgovora u fiksnoj telefoniji u okviru "M:telove" mreže. Za najzahtjevnije korisnike "M:tel" je kreirao paket "Open trio plus", koji nudi dodatne televizijske kanale i besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH. Cijena "Open duo" paketa je 30 KM mjesečno, "Open trio" košta 55, a "Open trio plus" 80 KM mjesečno bez PDV-a.

 

"'M:tel' je u tehničkom i kadrovskom smislu potpuno spreman za izazov IPTV-a, koji je velika i zahtjevna usluga zasnovana na kompleksnim tehnologijama. Otvaranjem nove ponude modernih usluga potrudili smo se da ne zaostajemo za vodećim svjetskim telekom operatorima", rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor "M:tela".

 

U "M:telu" posebno ističu da njihovi korisnici kupovinom novih usluga imaju mogućnost da gledaju najpopularniji američki filmski i serijski program s prevodima HBO i najkvalitetniji sportski program na prostorima bivše Jugoslavije - Arenasport.

 

"Našim korisnicima ponudili smo i posebne pakete IPTV usluga, koji nude digitalnu televiziju sa više od 70 domaćih i stranih licenciranih programa", rekao je Milenko Cvijanović, izvršni direktor "M:tela" za marketing i prodaju.

 

Usluga IPTV-a, između ostalog, sadrži i elektronski programski vodič, koji na jednom mjestu nudi pregled svih programa i mogućnost gledanja filmova i serija po sopstvenom izboru iz liste IPTV videoteke. Sve nove usluge dostupne su u gradskim i prigradskim naseljima u zonama dostupnosti ADSL-a, a probni period korištenja je 30 dana.