www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

08.06.2011.

 

Poseta predstavnika regije Beograd SO Smederevo
 

Tročlana delegacija Sindikata Telekoma „Srbija“ Regije Beograd Nebojša Vučinić predsednik regije , Saša Pantić potpresednik regije i predsednik SO Beograd 2 Mladen Jakšić , u utorak 7. juna posetila SO Smederevo.Tom prilikom održan je sastanak na kome su prisustvovali pored članova odbora SO Smederevo i šefovi službi i koordinatori .

 

Dnevni red je bio sledeći: Dešavanja u kompaniji posle neuspelog tendera za prodaju Telekoma Srbija a.d., dobijanja potvrde o vlasništvu akcija zaposlenih i bivših zaposlenih i građana u narednih par meseci , prelazak kompanije u otvoreno akcionarsko društvo, jače aktiviranje našeg Udruženja akcionara Telekoma Srbija a.d. , sastanak u Ministarstvu ekonomije 2. juna i ostala aktuelna dešavanja u kompaniji.Sastanak je trajao tri sata i odvijao se u izuzetnoj radnoj atmosferi.

 

Aktivno ućešće na sastanku su uzeli predsednik regije , potpresednik regije , predsednik SO Beograd 2, predsednik SO Smederevo , član predsdništva regije Beograd i koordinatori i šefovi službi, što je doprinelo kvalitnom informisanju o svim aktuelnim dešavanjima i problemima iz prve ruke.