www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

24.10.2012.

 

Lakše je kad imamo jedni druge
 

24. oktobar 2012.

Zaposleni u kompaniji Telekom Srbija u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizovali su danas u Beogradu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

 

(MONDO)

 

Učešćem stotinak davalaca krvi, Telekom Srbija i humanitarno udruženje "Od srca" koje okuplja zaposlene u ovoj kompaniji, uspešno su realizovali tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u transfuziološkom autobusu u centru Beograda.

 

Zainteresovani građani tako su dobili priliku da se pridruže organizatorima ove akcije i pomognu onima kojima je to neophodno.

 

Humanitarna akcija "Imamo jedni druge" jedna je u nizu aktivnosti koje zaposleni u kompaniji "Telekom Srbija" organizuju radi promovisanja kulture dobrovoljnog davanja krvi.

 

Članovi humanitarnog udruženja organizovali su i višesatno potpisivanje donorskih kartica za sve koji su odlučili da doniraju organe.

 

Tokom ove akcije zainteresovani građani imali su priliku da se posavetuju sa lekarima i drugim medicinskim osobljem o doniranju organa i transfuzijama krvi.

 

Doprinos akciji dali su i studenti Likovne akademije, koji su za vreme akcije slikali na temu humanitarnih aktivnosti.

 

Humanitarno udruženje zaposlenih u Telekomu Srbija - "Od srca” - bavi se i drugim humanitarnim aktivnostima. Tako je, u saradnji sa ministarstvom zdravlja, organizovalo više edukativnih skupova za zaposlene o donorstvu organa.

 

(MONDO)