www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

24.12.2012.

 

Gangnam stajl“ pregledan milijardu puta

 

VAŠINGTON, Pesma „Gangnam stajl“ južnokorejskog repera Saja probila je danas granicu od milijardu pregleda na veb sajtu „Ju tjub“.

 

Video-snimak postavljen je na ovaj veb sajt 15. jula, a milijarditi pregled dogodio se oko 17.00 časova po srednjoevropskom vremenu.
„Milijarda pregleda je nevjerovatan broj“, izjavio je Kevin Aloka, menadžer u „Ju tjubu“, koji smatra da je uspeh pesme rezultat njene zarazne muzike i pratećih plesnih pokreta, prenio je AFP.
Saj je stekao svetsku slavu u prethodnih pet meseci, dobio brojne nagrade i bio gost mnogih javnih i uticajnih ličnosti, od Madone do generalnog sekretara UN Ban Ki Muna.
Granica od milijardu pregleda premašena je u vreme kada je društvenim mrežama počela da kruži priča da je Nostradamus, navodno, pomenuo Saja u svojim predviđanjima apokalipse 21. decembra.
Video-spot za ovu pesmu je ranije ovog meseca prestigao dotadašnjeg šampiona, pesmu „Bejbi“ kanadske tinejdžerske zvezde Džastina Bibera. Ona je do danas pregledana 812 miliona puta na „Ju tjubu“.