www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

02.01.2013.

 

U Sarajevu otvorene nove prostorije kompanije „m:tel“

 

 

 

SARAJEVO, U Ulici Ferhadija u Sarajevu danas je otvoreno novo prodajno mesto kompanije „m:tel“, gdje će svi zainteresovani moći da se informišu i testiraju uređaje iz raznovrsne ponude ove kompanije.

 

Izvršni direktor ove kompanije za marketing Milenko Cvijanović rekao je tom prilikom da je „m:tel“ bio uspešan ove godine, te da je pružajući kvalitetne usluge iz oblasti telekomunikacija dostigao broj od 1,9 miliona korisnika.

 

„Ulagali smo u društveno-odgovorne akcije, podržavali znanje, kreativnost, sport, kulturu“, istakao je Cvijanović, te dodao da su posebno ponosni na akciju „Bitka za bebe“ tokom koje su isporučili 30 inkubatora porodilištima u BiH.

 

On je naglasio da će i u narednoj godini nastaviti u istom pravcu, da bismo i dalje bili dobar primjer profesionalnog uspeha, ali i humanosti.

 

„M:tel“ je ispred novog prodajnog mesta organizovao i „Čarobni grad“ gdje su građani, posebno deca mogli da uživaju u muzici, slatkišima, vragolijama mađioničara i poklonima Deda Mraza.
Za nešto starije posetioce „m:tel“ večeras ispred Narodnog pozorišta organizuje zabavu uz hitove grupa „Negativ“, „Zemlja gruva“ i „Zoster“.

 

Srna