www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

23.01.2013.

 

Dodik: Privatizacija „Telekoma“ jedna od najuspešnijih u Srpskoj

 

 

 

BANJALUKA, Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska i u budućnosti institucionalno podržati razvoj „Telekoma Republike Srpske“, kao i novo rukovodstvo kompanije.

 

Predsednik Srpske je naglasio da je privatizacija „Telekoma“ jedna od najuspešnijih u kojoj je privatizacioni partner „Telekom Srbije“ uspeo da ispoštuje privatizacioni ugovor.

 

„Na današnjem sastanku sa generalnim direktorom `Telekoma` Goranom Vlaovićem upoznao sam se sa novom upravom kompanije, kao i planovima za budućnost“, rekao je Dodik novinarima nakon sastanka u Banjaluci, izrazivši uverenje da će kontinuitet uspešnog rada „Telekoma Republike Srpske“ biti nastavljen i ubuduće.

 

Zahvalivši predsedniku Dodiku na prijemu, Vlaović je istakao da je povod današnje posete uspostavljanje jasne komunikacije između ove kompanije i institucija Srpske, a sve s ciljem bržeg razvoja Republike.

 

„M tel je pokazao da je vodeća kompanija u BiH s potencijalom da bude vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu“, naglasio je Vlaović i najavio da će u aprilu ove godine biti predstavljena nova strategija razvoja „Telekoma Srpske“ zahvaljujući kojoj bi ova kompanija zauzela lidersku poziciju u regiji.

 

Srna