www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

28.05.2013.

 

Član Skupštine Sindikata Telekoma „Srbija“
Grocka: Predrag Janković Zmaj nagrađen za Ekološki podvig godine

 

• Autor Zorica Atić (Profil)

 

U nedelju 26.05.2013. godine, u izdanju emisije Čekajući vetar Radio Beograda 2, izabran je dobitnik priznanja "Zeleni radio – ekološki podvig godine".

 

Članovi velikog novinarskog žirija, koji čine novinari ekoloških rubrika u štampi, na radiju, televiziji i internetu i u specijalizovanim glasilima iz cele Srbije, javno su u emisiji glasali za predložene kandidate koji su se istakli tokom protekle godine u zaštiti životne sredine.

 

Na veliko zadovoljstvo stanovnika Grocke i svih koji ga lično poznaju, izabrani kandidat i dobitnik značajnog priznanja "Zeleni radio – ekološki podvig godine" je Predrag Janković Zmaj iz Grocke!

 

Konkurencija je bilo vrlo jaka, u uži izbor je ušlo deset ekoloških poduhvata na nivou cele Srbije. Ozbiljno je priznanje bilo naći se na toj listi. Među kandidatima je bilo i ustanova, i zaslužnih pojedinaca.

 

Nagrađen je čovek čijim je ličnim požrtvovanjem i angažovanjem sprečena velika materijalna šteta i ekološko zagađenje ozbiljnih razmera prilikom izlivanja mazuta iz napuštenog rezervoara u Grockoj.

 

Nagrada za Ekološki podvig godine Predragu Jankoviću Zmaju biće svečano uručena 5. juna u 12h, na Svetski dan zaštite prirodne sredine, u Kamernoj sali Radio Beograda.