www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

13.08.2013.

 

Hrvatski Telekom - Poslovanje bez granica

 

 

Lider, 13. avgusta 2013.

 

Poslovanje u inostranstvu predstavlja san mnogih od nas, a ulazak u Europsku uniju priliku za proširenje poslovanja i izvan granica Hrvatske. Dosadašnje relativno malo domaće tržište prošireno je na više od 500 miliona potencijalnih korisnika.

 

Hrvatski Telekom preduzetnicima prilikom proširenja poslovanja i izlaska na nova tržišta nudi ciljane usluge i alate kojima mogu povećati zaradu u inostranstvu. Tu su kao primer usluge Google AdWords oglašavanja koje HT nudi privrednicima te malim i srednjim preduzetnicima kako bi ih potencijalni klijenti iz inostranstva mogli što lakše pronaći.

 

Kroz brojne cloud usluge korisnicima je moguća potpuna fleksibilnost u radu - mogu razvijati poslovanje i raditi iz bilo kojeg dela EU i sveta te imati pristup svim podacima i upravljati portfeljem usluga kao da su u svom vlastitom gradu i kancelariji.

 

Pored povećanja zarade, korisnicima je uz odgovarajuće telekom usluge omogućena i značajna ušteda prilikom razgovora i surfovanja u inostranstvu. Tako primer uz roaming Travel&Talk opcije korisnici u inostranstvu mogu razgovarati po ceni već od 1 kune po minuti, a uz Travel&Work opcije surfovati po ceni već od 1 kune za 1 megabajt.