www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

19.08.2013.

 

Srpska firma Nordeus "ukrala" šeficu Facebooku!

 

Autor: Marko Čavić

 

Nordeus koji je osnovan u Srbiji , tvorac Top Eleven igre i jedna od najbrže rastućih evropskih "social gaming" kompanija, ima novu šeficu, koja je radila u Facebooku i Googlu!

 

Foto:

 

Najpoznatija evropska kompanija koja se bavi proizvodnjom igara za društvene mreže i "social gaming", Nordeus, početkom avgusta predstavila je novu šeficu predstavništva u Dablinu, u Irskoj. Nordeus je osnovan u Srbiji, u Beogradu, proglašen je najboljim startapom 2011. godine, a danas preko 100 zaposlenih u San Francisku, Skoplju, Dablinu i Beogradu stvara najbolje igre, koje igraju milioni igrača!

 

Keri Pauer, nekada zaposlena u Googlu i Facebooku, biće zadužena za upravljanje evropskim predstavništvom, koje je otvoreno u julu 2013. Evo šta je ona izjavila povodom imenovanja za šeficu Nodeusa: "Velika mi je čast što ću biti deo ovog talentovanog i dinamičnog tima. Nordeus brzo napreduje, a u pozadini uspeha kompanije je tesno povezana, pametna i zabavna grupa ljudi. Irska oduševljava sjajnim talentima, a ovo je uzbudljiv period kako za Nordeus, tako i za ljude u ovoj zemlji".

 

Keri je pre dolaska u Nordeus, takođe, u Irskoj vodila Facebookovo odeljenje za razvoj poslovanja, a u Googlu je, u Njujorku, obavljala poslove vođenja i razvoja IT odeljenja.

 

U Nordeusu će Keri biti zadužena za unapređenje poslovanja, nadgledaće najvažnije operativne odluke i biće zadužena za komunikaciju sa korisnicima.

 

Top Eleven "hara" Facebookom!

 

Nordeusova Top eleven igra danas je najpopularnija sportska onlajn igra na Facebooku, koju dnevno preko mobilnih uređaja igra više od pet miliona ljudi. Sa preko 11 miliona igrača mesečno, Top Eleven je najpopularnija sportska igra na planeti!