www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

03.09.2013.

 

ATLETIKA DOBILA VETAR U LEĐA:

Potpisan ugovor sa Telekomom Srbija!

 

Višegodišnji ugovor potpisan sa jasnom porukom "ulaganje u bazičan sport je ulaganje u mentalno i fizičko zdravlje"

 

Foto: Telegraf

 

Atletika je i dalje hit! Poslednje medalje osvojene na Svetskom prvenstvu od strane Ivane Španović i Emira Bekrića pokrenule su pozivtivnu energiju u kraljice sportova kod nas, što je dovelo i do potpisivanja višegodišnjeg ugovora o generalnom sponzorstvu između kompanije Telekom Srbija i Atletskog saveza Srbije.

 

Ugovor su potpisali Predrag Ćulibrk, direktor kompanije Telekom Srbija i Veselin Jevrosimović, predsednik ASS.

 

Jak vetar u leđa omogućiće srpskoj atletici da u narednim godinama i tokom olimpijskog ciklusa obezbedi bolje uslove za rad reprezentativaca i najtalentovanijih atletičara Srbije.

 

Foto: Telegraf

 

- Pre svega bih čestitao Ivani i Emiru na sjajnim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Velika mi je čast da najavim da će Telekom nastaviti višegodišnju saradnju sa Atletskim savezom. Ne samo kroz sponzorski ugovor, već i kroz podršku projekta “Dečija atletika”. Atletika je bazičan sport i ulaganje u nju je ulaganje u mentalno i fizičko zdravlje nacije, a samim tim i razvoj društva.

 

Predstavnik Telekoma pozvao je ostale uspešne firme da pomognu razvijanju atletike.

 

- Ovim gestom pozivamo i druge predstavnike društveno-poslovne zajednice da održe kraljicu sportova i da se na taj način svi odužimo mladim ljudima koji su nas uveseljavali ovog leta – rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma.

 

Foto: Telegraf

 

Prvi čovek srpske atletike Veselin Jevrosimović imao je reči hvale za potez Telekoma.

 

- Zahvaljujem se Telekomu koji je pravi primer kompanije koja treba da podrži ovaj sport. Ovaj ugovor će doprineti sprovođenju plana i programa u olimpijskom ciklusu i daje veliki podstrek ne samo Ivani i Emiru, već i ostalima u reprezentaciji, kao i juniorskoj ekipi od koje očekujemo velike rezultate – stakao je Jevrosimović.

 

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković podsetio je da je ova kompanije i ranije bila uz srpsku atletiku.

 

- Telekom je i prethodne tri godine učestvovao u pomaganju i razvoju našeg sporta, tako da je ovo zajednički uspeh. Naš je prvi sponzor koji je reagovao posle apela. Takođe nam znači podrška “Dečije atletike”, jer je danas mnogo više onih koji žele da budu Ivane, Emiri, Tatjane, Asmiri… Cilj nam je Rio i na tome od danas radimo – rekao je Branković.

 

Ivana Španović se zahvalila predstavnicima Telekoma i ASS što su učestvovali u tome da atletičari ne budu slučajno na pobedničkim postoljima, a Emir Bekrić je na kraju konferencije dodao:

 

- Sada će biti mnogo lakše da se sprovedu naši planovi i da nastavimo da nižemo dobre rezultate. Idemo svom snagom do Rija!

 

(Telegraf)