www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

10.09.2014.

 

Deutsche Telekom će nuditi usluge online klađenja

 

Deutsche Telekom (DT) priprema se za ulazak u segment sportskog klađenja kako bi ugrabio deo kolača na tom tržištu koje se u Nemačkoj meri u milijardama eura, prenose nemački mediji najavu iz te nemačke kompanije.

 

“Tržište usluga sportskog klađenja doživljava procvat pa je ulazak na njega zanimljiv Deutsche Telekomu”, stoji u izjavi portparolke DT-a koju je u subotu preneo nemački list Sueddeutsche Zeitung. “Još nije jasno koje proizvode ćemo nuditi”, dodala je.

 

Prema pisanju minhenskog lista, DT planira ponuditi usluge klađenja putem kompanije Deutsche Sportwetten GmbH (DSW) koja bi uskoro trebalo da dobije odgovarajuću dozvolu nemačke vlade.

 

DSW je na listi kompanija koje bi trebale dobiti dozvolu ali konačan rezultat bit će objavljen za 15 dana, kazala je portparolka DT-a.

 

Ako DSW dobije dozvolu, Deutsche Telekom planira da kupi udeo u toj kompaniji i postati njen većinski deoničar, rekla je nadalje portparolka. Takvu nameru DT-a već je odobrila nemačka agencija za zaštitu tržišnog takmičenja, dodaje.

 

DSW je trenutno u vlasništvu austrijskih operatera koji će, kako navodi Sueddeutsche Zeitung, nakon DT-ove kupovine udela ostati manjinski dioničari.