www.sindikat026.com

Sindikat Telekoma "Srbija" SO MG Smederevo

print

30.10.2014.

 

Telekom Srbija najveći investitor u regionu

 

 

Šef delegacije EU u Srbiji Majkl Davenport proglasio je Telekom Srbije najvećim investitorom u regionu, sa ulaganjima od 14 milijardi dinara u 2013.

 

Na Dunavskom biznis forumu je generalnom direktoru Predragu Ćulibrku uručio nagradu Dunavski cvet uz očekivanje da sa istovetnim ulaganjima Telekom nastavi i do kraja ove godine.

 

Ćulibrk je tim povodom izjavio da je počastvovan tom prestižnom nagradom i da je to preduzeće pokazalo da promoviše međusobnu saradnju i povezivanje, kao i tržišnu razmenu zemalja dunavskog regiona.

 

On je rekao da sve to predviđaju Dunavska strategije i evropska strategije 2020.

 

Ćulibrk je naveo da je Telekom prisutan u tri zemlje od 14 koje realizuju Dunavsku stategiju, u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

 

“Nama je drago što su ljudi koji rade na ovom programu prepoznali Telekom Srbije kao kompaniju koja povezuje ljude i koja u svakom pogledu podržava društveno odgovorno poslovanje”, istakao je Ćulibrk.

 

On je istakao da Telekom Srbije sarađuje sa lokalnim zajednicama i podržava mnoge institucije koje nisu ekonomski i profitabilno orijentisane, bilo da se radi o kulturi, sportu, umetnosti i drugim oblastima.

 

“Ovo je podstrek da nastavimo da povezujemo ljude i unpaređujemo poslovanje”, dodao je Ćulibrk.